2682025797 Μπιζανίου 49, Πρέβεζας i.mpasakou@gmail.com


Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

 

Κάθε νέα δημιουργία της Ιωάννας Μπασάκου και ένα καινούργιο της παιδί μοναδικό και πολύ αγαπημένο.
Το όλο ταξίδι ξεκινάει από τη σύλληψη της ιδέας του σχεδίου ύστερα στην επιλογή πάντα εξαιρετικής ποιότητας υφάσματος μαζί με την προσεκτική ως τη τελευταία λεπτομέρεια ραφή μέχρι την ολοκλήρωση του.

Οι δημιουργίες της απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας που θέλει να εντυπωσιάζει είτε για μια μοναδική εμφάνιση είτε για μια ολόκληρη παράσταση ζωής.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας στη Πρέβεζα για σχεδιασμό και επιδιορθώσεις ενδυμάτων, για να δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία σε είδη γάμου - βάπτισης αλλά και να σας δώσουμε φρέσκες ιδέες για την διακόσμηση της εκκλησσίας όπου θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

 

 

Μεγάλη εμπειρία στο ρούχο
Νυφικά

Νυφικά

Τα νυφικά μας είναι όλα χειροποίητα με υψηλής ποιότητας υλικά για εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επίσημα ενδύματα

Επίσημα ενδύματα

Οι δημιουργίες μας απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας που θέλει να εντυπωσιάζει είτε για μια μοναδική εμφάνιση είτε για μια ολόκληρη παράσταση ζωής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γάμος
Βαπτίσεις
Επικοινωνία
Η Ιωάννα Μπασάκου

Η Ιωάννα Μπασάκου

είναι μια ταλαντούχα σχεδιάστρια που μπορεί να δημιουργήσει το νυφικό των ονείρων σου αλλά και να σας συμβουλέψει για τα είδη γάμου ή βάπτισης που θα χρησιμοποιήσετε έτσι ώστε να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ